Canik Belediyesi’nin yarıyıl tatilinde düzenlediği etkinlikler ve programlarla öğrenciler bilim, teknoloji, sanat ve sporla dolu bir tatil dönemi geçirdi. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde eğitim alan öğrencilerin yarıyıl tatilinde Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile canlı bağlantı gerçekleştirdiği programlarda, ilçedeki öğrenciler bilim ve teknoloji alanında atölye çalışmaları, spor etkinlikleri ve Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Bilim Şenliği ile bir araya geldi. İlçede yarıyıl tatilde düzenlenen programlar ve etkinliklerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden veliler ve öğrenciler, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti. 

Merve İlhan ile Haberin Penceresi 28 Mart Perşembe Merve İlhan ile Haberin Penceresi 28 Mart Perşembe

UFKUN ÖTESİNDE BÜYÜK BULUŞMA

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde eğitim alan öğrenciler, yarıyıl tatilinde düzenlenen programlar kapsamında Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile canlı bağlantı gerçekleştirdi. Öğrenciler, Samsun Üniversitesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevini sürdüren Astronot Alper Gezeravcı’ndan bilgi ve tecrübelerini dinledi. Öğrenciler, yarıyıl tatilinde Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde düzenlenen eğitim programlarına katılarak yeni nesil teknolojileri de öğrenme fırsatı buldu. Canik Belediyesi Zambak Sıbyan Okulu ve Sıbyan Sınıfları’nda yarıyıl tatili eğitim programları gerçekleştirildi. Canik Belediyesi’nin düzenlediği Karne Hediyesi Çekilişi programında öğrenciler birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldu. 

CANİK DURAK NOKTASI OLDU 

Yarıyıl tatilinde binlerce öğrenciyi ilçede ağırladıklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te yarıyıl tatilinde öğrencilerimiz için birbirinden özel programlar ve etkinler gerçekleştirdik. Bir gelenek haline dönüştürdüğümüz programlarımızda binlerce öğrencimizi ağırladık. Bilim, teknoloji ve spor alanında öğrencilerimize eğitim verdik. Sanat ve kişisel gelişim alanında programlar tertip ettik. Öğrencilerimizin hem verimli bir tatil dönemi geçirmelerini hem de zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkılar sağladık. Eğitim öğretim yılı içerisinde sürdürmeye devam edeceğimiz programlarımızla daha çok öğrencimize ulaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.