Vatandaşlarına her türlü hizmeti ulaştırmada yoluna başarılı bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, Gazikent uzay çatılı pazar yeri bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Vatandaşlara hizmet için gece gündüz demeden çalışan Şehitkamil Belediyesi, yaptığı projelerin sadece yapımıyla kalmıyor, aynı zamandan hayata geçirilen projelerin bakım, onarım ve restorasyon çalışmalarını da yapıyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan taziye evleri, sosyal tesis ve uzay çatılı pazar yerlerinin bakım ve onarım çalışmalarına gerekli hassasiyeti göstererek yeniliyor. Gazikent uzay çatılı pazar yeri altında bulunan sosyal tesis, taziye evi bakım ve restorasyon çalışmaları vatandaşlar tarafından beğenildi.
Her zaman taleplerine çok kısa bir süre içinde cevap bulduklarını belirten Atakent Mahalle Muhtarı İsa Polat, “Şehitkamil Belediyemize mahallemizin eksiklikleri için başvurduğumuzda anında çözüm üretiliyor. Uzay çatılı pazar yeri, sosyal tesis ve taziye evi eksikliklerimiz için başvurumuzu yaptıktan bir hafta sonra ekiplerimiz hemen gelip çalışmalarına başladılar. Yenilenmeyle birlikte esnafımız daha hijyen bir ortamda sebze ve meyve satacak. Ayrıca taziye evi ve sosyal tesis restorasyon çalışmaları da yapılıyor. Şehitkamil’de hizmetler durmuyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekibimize ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.
Mahalle sakinleri de, “Şehitkamil Belediyemiz her zaman olduğu gibi bugün de burada çalışmalarını sürdürüyor. İsteklerimizi belediyemize ulaştırdığımızda kısa bir süre içinde çözüm üretilerek taleplerimiz karşılığını buluyor. Her zaman yanımızda olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.