Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında korşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışmayla ara vermeden başladı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Dinlenme ve taktik çalışması yapan siyah - beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. Koşu sonrası dünkü maçta forma giyen oyuncular antrenmanı noktaladı. Diğer futbolcular pas, şut ve kanat orta çalışmalarıyla idmanı sürdürdü. Çalışma yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana tedavilerine edilen ve bireysel hazırlıklarını sürdüren; Oğuzhan Özyakup, özel kuvvetlendirme programı uygulayan İsmail Köybaşı, gribal enfeksiyon olan Ramon Motta, Mehmet Akgün ile milli takımlara giden oyuncular; Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Atiba Hutchinson, Kerim Frei ve Muhammed Demirci katılmadı.

Siyah - beyazlı ekipte oyuncular Süper Lig'e verilen milli maç arası nedeniyle iki gün izin yapacak. Siyah - beyazlılar, 9 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanacak ve özel uçakla HNK Hajduk Split ile yapacağı hazırlık maçı için Hırvatistan’ın Split kentine gidecek.