DÜZCE (AA) - Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından 6-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi için çalışmalara başlandı.

Düzce Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 5 gün boyunca sporcuların doğal güzelliklere doyacağı yarışma için çalışmaların hızla devam ettiği belirtildi.

Açıklamada yarışmanın tanıtım toplantısının 17 Ağustos Perşembe günü saat 11'de İstanbul Vialand'da düzenleneceği bildirildi.

Düzce kent geneli ve ilçelerinde sürecek olan yarışlarda, Baja Rallisi ile Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonalarının da gerçekleştirileceği aktarılarak, "Baja Rallisi, her iki şampiyonanın 2017 genel klasmanına puan verecek. 4 kategoride koşulacak olan rallide, ücretsiz konaklama imkanı ve her gün etap içerisinde tüm yarışçılara 4 litre yakıt desteği verilecek." ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca TMF'den yapılan açıklamada, bu yıl Yakın Karadeniz Baja’ya katılacak sporculardan kayıt ücreti alınmayacağı, sporculara öğle kumanyası ve kamp alanında akşam yemeği de ücretsiz olarak dağıtılacağı kaydedildi.