SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nun Hollanda kampı sürüyor. Kırmızı lacivertliler, Altınordu ile yaptıkları hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Rakibi karşısında iki ayrı tertiple mücadele etti. Hollanda kampında Birer saatlik iki devre halinde oynanan maçta kırmızı lacivertli ekip, iki ayrı on birle mücadele etti. İlk yarısı 1-1 biten maç, 2-2 sonuçlandı.
PTT 1'inci Lig'i ekiplerinden olan Altınordu ile oynanan karşılaşmada Mersin İdmanyurdu'nda kaleciler Mihaylov ve Muammer ligde kalede sıkıntı yaşanmayacağının sinyalini verirken, Mitroviç, Nakoulma, Khalili maçın iyileri olarak dikkati çekti.
Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Mesut Bakkal, Hollanda hazırlık kampının oldukça verimli geçtiğinin altını çizerek, "Kadro çalışmaya başladıktan sonra her geçen gün daha iyi konuma geleceğiz. Altınordu maçında futbolcularımın ortaya koyduğu mücadele beni memnun etti. Burada 2 veya 3 maç daha oynayıp 31 Temmuz’da yurda döneceğiz.
İki günlük iznin ardından 4 Ağustos’ta çalışmalara yeniden başlayacağız" dedi.
Kırmızı lacivertli futbolcular, dün sabah kaldıkları otelin fitnes salonunda ağırlık ve kondisyon çalışması yaparken, Bakkal öğleden sonraki çalışmayı iptal etti. Takım toplu halde öğleden sonra Amsterdam'ı gezdi.

FOTOĞRAFLI