Samsunspor Haber - Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Samsunspor’da futbolcular Gökay İravul ve Ahmet Cebe antrenman öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

CEBE: GALİBİYETLER ŞEHRİ AYAĞA KALDIRIR
Bu hafta kritik bir maça çıkacaklarını söyleyen Samsunspor'un tecrübeli futbolcularından Ahmet Cebe, "Bulunduğumuz durum belli. Maça çok da iyi hazırlanmadık. Cuma gününden itibaren Gazişehir maçına konsantre olacağız. Maçın önemini biliyoruz. Bizim bir puan üzerimizde yer alıyorlar. Bu maçtan galibiyetle dönmek istiyoruz. Manisaspor'u da iç sahada taraftar desteğiyle yenmeyi düşünüyoruz. Bu kötü günlerin geçeceğine inanıyoruz. Bu galibiyetler şehri ayağa kaldırabilir. Bu nedenle elimizden geleni yapacağız. Güzel sonuçla döneceğiz" dedi.

'SAMSUNSPOR'UN YERİ SÜPER LİG'DİR'
Samsunspor için başlatılan yardım kampanyasını da değerlendiren Cebe, "Herkes elinden geleni yapıyor. Samsun şehri hareketlendi. Valimiz de belediye başkanları da desteklerini veriyor. Daha iyi olabilir olacak da, biz bundan sonra önümüze bakmalıyız. Daha kötü günlerin gelmemesi adına önlemler almalıyız. Bu camianın yeri Süper Lig'dir. İnşaallah o günleri göreceğiz" ifadelerini kullandı.

İRAVUL:  GALİBİYETİ TARAFTARIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ
Tüm sıkıntılara rağmen kendilerine destek veren taraftarlara galibiyet hediye etmek istediklerini vurgulayan Gökay İravul, “Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Valilğimiz öncülüğünde başlatılan kampanya ile sıkıntılar halledilmeye çalışılıyor. Bu sıkıntılı durumu bir kenara bırakmalıyız. Çünkü Pazartesi günü çok önemli bir maça çıkacağız. Giden oyuncuları da düşünürsek, her maç bizim için final havasında geçecek.  Gaziantep’ten güzel bir sonuçşa dönmek istiyoruz. Bizle yatıp bizle kalkan insanları mutlu etmek istiyoruz. Yaşadığımız sıkıntılar gereği tam anlamıyla fiziksel ve zihinsel olarak burada olamadık. Bugünden itibaren bu düşünceleri kenara bırakıp galip gelmek istiyoruz. Oynayacağımız ilk 2 maçtan en az 4 puan alırsak hem ilk yarıya iyi başlayacağız hem de bulunduğumuz konumdan yukarılara doğru uzaklaşacağız” diye konuştu.

Haber: Ali BİROL