Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Halk Eğitim Merkezi ve Uşak Belediyesi ortaklığında düzenlenen kursların öğretmenleri ve öğrencileri ile buluştu.
Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Cahan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Kudret Aydın, Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü, Belediye Meclis Üyesi Murat Kiriş, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, amaçlarının kursların gelişimini sağlamak olduğunu bildirirken görülen aksaklıkları da gidereceklerini iletti. Sorunları ve beklentileri bu işin içinde olan hocalarından ve öğrencilerinden öğrenmenin kendileri için önemli olduğunu aktaran Cahan, “İlimizde vatandaşlarımıza verilen kursların nevi ve geleceği bizler için çok önemlidir. Bu tür kurslar özellikle bayanlarımızın ailelerine ekonomik katkı sağlamasında da önemli bir etkiye sahiptir. İlerleyen zamanlarda kursların çoğalması ve daha çok kursiyerin gelmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu düşüncelerimizin hayata geçmesi için de bizzat işin içinde olanların düşüncelerini almak istedik” dedi.