F.BAHÇE Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, FBTV’de katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Gündemi meşgul eden konularla ilgili gelen sorulara net cevaplar veren Mosturoğlu, Türkiye’de huzursuz olduğu için F.Bahçe’den ayrılacağı konuşulan Dick Advocaat’la ilgili de konuştu. Derbi sırasında ve sonrasında yaşananlara da değinen Mosturoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

“BAŞKANIMIZ Aziz Yıldırım, teknik direktörümüz Dick Advocaat’a 1 yıllık teklif yaptı. O da bunun kolay bir karar olmadığını ve düşünmek istediğini bize iletti. Yani bu teklifi henüz kabul etmedi. Kendisi burayı çok seviyor. Yaşanan olaylardan ötürü falan ayrılacak gibi iddialar var. Ayrıca düşünmek lazım, Van Persie gibi Advocaat gibi isimler gelmezse kim gelecek Türkiye’ye? 

‘RVP ÖZÜR DİLER’

DERBİYE gelirsek.. Çok üzüldüğümüz hadiseler yaşandı. Mesela eski oyuncumuz (Caner’i kastediyor) bir sene önce birlikte oynadığı arkadaşına küfür ediyor, saldırıyor. Bunun kaynağı biz miyiz? Ayrıca Oğuzhan Özyakup da kendi hatalarını analiz ettiğinde çok mu mutlu? Mutluysa diyecek bir şey yok. Van Persie de bir hatası varsa çıkar özür diler.”

‘ÖZRÜ KABUL EDİYORUM AMA..’

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman’ın yaşananlarla ilgili olarak özür dilediğini de hatırlatan Mosturoğlu, “Ben başkanımla da konuştum ve yönetim kurulumuz adına Fikret Başkan’ın özrünü kabul ediyorum. Ancak futbolcular, camia ve kafası yarılan Hasan Çetinkaya, bu özrü kabul eder mi, bilemem.

BİZİM de hatalarımız var. Sayın Fikret Orman gibi ben de bunu kabul ediyorum. Ben de hata yaptıysam özür dilerim” dedi.