Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonasında mücadele eden Salihli Belediyespor Judo Takımından Nehir Ekşi Balkan Şampiyonu oldu.

Türkiye’de ve Avrupa’da katıldığı müsabakalarda kazandığı madalyalarla adından söz ettiren Salihli Belediyespor Judo Takımı, yine büyük bir başarıya imza attı. Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonasında mücadele eden Salihli Belediyespor Judo Takımından Nehir Ekşi, 32 kg.da Balkan Şampiyonu oldu. Antrenörler Oktay Ayaz, Özlem Akın Ayaz ve Namet Gülmez yönetiminde Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonasına katılan Salihli Belediyespor, Nehir Ekşi’nin kazandığı Balkan Şampiyonluğu ile hem ülkemize hem de Salihli’ye büyük bir sevinç ve gurur yaşattı.

Balkan Şampiyonu olan Nehir Ekşi’yi büyük başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Katıldıkları bütün turnuvalarda madalyalar kazanan Salihli Belediyespor Judo Takımı ile antrenörleri tebrik ediyorum. Ülkemizi ve Salihli’mizi sevince boğan Nehir Ekşi ile tüm sporcularımıza alınlarından öpüyorum" dedi.