Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Akşehir İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Akşehir Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Yılmaz, Dernek Üyeleri Erkan Yetik, Emrah Arat ve Osman Arat ile görüşen Başkan Akkaya, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftü ve dernek üyelerini tebrik etti.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptığı açıklamada, camilerin ve din görevlilerinin toplumun önemli yapı taşlarından biri olduğuna değinerek, “Müftü hocam; şahsınızın ve bütün diyanet camiamızın, imam hatip olarak görevli arkadaşlarımız, dernek başkanımız ve üyelerinin din görevlileri ve Camiler Haftası’nı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah’tan bu güzel, hayırlı, ecirli ve kutsi hizmetlerinizin başarıyla ve sağlıcakla devamını diliyorum. Şehrimizdeki 148 camimizde din görevlisi arkadaşlarımız görevlerini layıkıyla yapıyorlar ve Allah onlardan razı olsun. Belediyemizin çeşitli projelerinde ayrıca bizlere destek de oluyorsunuz. "Sabahın Seherinde Haydi Çocuklar Camiye" projemizde de şahsınız ve bütün müftülük camiamıza destekleri için teşekkür ediyor ve kutluyorum. Projemizin son derece başarılı ve olumlu dönüşleri oldu. Bu vesileyle tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı bir kez daha tebrik ediyor, ebediyete intikal eden tüm din görevlilerimize de Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Müftü Kardaş ve Dernek Üyeleri de Başkan Akkaya nazik ziyareti için teşekkür etti.