Ziraat Türkiye Kupası D Grubu son maçında İstanbul Başakşehir, evinde Kardemir Karabükspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonunda teknik direktörler değerlendirmelerde bulundu.
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, iki takımın da gruptan çıkmayı daha önce garantilediğini ve liderlik için sahaya çıktığını hatırlattı. Avcı, “Maçın ilk 15-20 dakikasında top daha çok rakipte kaldı. 15-20’den sonra adım adım oyuna girdik. Golü bulduk ve öne geçtik. İkinci yarı dengeli devam etti oyun. Alışkın olmadığımız yerden gol yedik. Ağırlığımızı hissettirmeye başladık. Sayılmayan bir golümüz vardı. Her türlü organizasyonu denedik, özellikle 1-1’den sonra. Hücum yaptığımız sırada golü yedik ve mağlup olduk. Bu dosyayı kapatıp, Cuma akşamı aynı rakiple lig için karşı karşıya geleceğiz. Buna en iyi şekilde hazırlanacağız. Her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum" diye konuştu.
KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, geriden gelip maçı kazanmanın önemli olduğunu vurguladı. Bursaspor ile karşılaşmak istemediklerini belirten Kafkas, “Diğer grubun ikincisiyle eşleşeceğiz. İçeride oynayacağız. Saha avantajı bizde olacak. Oyunun temposu, maç atmosferi olmamasından, çok iyi bir oyun ortaya konmadı. İyi oyun ortaya koyamadık ancak geriden gelip 2-1 kazanmak sevindiriciydi. Başakşehir’e başarılar" şeklinde konuştu.