Fethiye Belediyesi'nin her yıl düzenlediği iftar yemeği Fethiye merkezdeki iftar çadırında gerçekleşti. Engelliler ve ailelerine verilen iftar yemeğine katılım yoğun olurken, Belediye zabıta personelleri iftar yemeklerini dağıttı.

Fethiye’deki yoksul vatandaşlara gıda yardımı ve evden çıkamayacak kadar rahatsız ve yaşlı vatandaşlara sıcak yemek servisi yapan Fethiye Belediyesi, bu sene engellileri yine unutmadı. Fethiye’deki engelliler ve ailelerine yönelik iftar yemeği Fethiye merkezdeki iftar çadırında gerçekleşti. Yaklaşık bin engelli vatandaş ve ailesinin katıldığı iftar yemeğinde duygu dolu anlarda yaşandı.

Başkan Saatcı’nın her zaman engellilerin yanında olduğunu belirten Zihinsel Özürlüler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Nejdet Yaman, “Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yılda bizleri iftar yemeğinde buluşturdu. Engelliler özel insanlar. Ve Belediye Zabıta ekipleri masalarına kadar yemeklerini bıraktılar. Özel insanlarla özel bir şekilde ilgilendiler. Belediye ekiplerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Fethiye’de yaşayan tüm engelliler adına Başkanımız Behçet Saatcı’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halime Ok ise, “Belediye olarak bizler engellilerimizin engellerini aşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Engelliler ve ailelerine yemeğe katıldıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda iftar çadırlarımıza destek veren hayırseverlere de teşekkür etmek istiyorum. Zabıta personellerimiz ellerinden geldiğince engellilerimize yardım etmeye çalıştılar. Ben personellerimizin özverisine de teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin" diye konuştu.