Elazığspor’u son dakikalarda bulduğu gol ile 2-1 yenen Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal Karaman, “Artık hatanın bize çok hasar verebileceği haftalara geldik” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, artık her maçın zor geçtiğine dikkat çekerek, "Bu ligde her takım herkesten puan alabilir. Şu anda ligde herkesin hedefi var. Lige batığımızda hedefsiz takım göremiyorum. Birisi düşmemeye, birisi Play-off, birisi şampiyonluğa oynuyor. Ama artık hatanın bize çok hasar verebileceği haftalara geldik. Oyuncularım hem güzel antrenman yapıyorlar hem de maçta gayret gösteriyorlar. Ama talihsiz bir gol yedik. Skor 1-0 iken 2-0 yapabileceğimiz pozisyonlar vardı. Onları değerlendirseydik biraz daha rahat maç izleyebilirdik. Bize bu yetmeyecek, hep daha fazlasını isteyeceğiz” diye konuştu.
ÜMİT ÖZAT: “OLMAYINCA OLMUYOR”
Elazığpor Teknik Direktörü Ümit Özat ise sözlerine Adana Demirspor’u tebrik ederek başladı. Çok git-gelin yaşandığı bir maç olduğunu vurgulayan Özat, “Çok net verilmeyen bir penaltımız var. O pozisyonu ben görmüyorum diyenin aklından şüphe ederim. Kaçırdığımız pozisyonlar var. 1-1’den sonra yakaladığımız pozisyonlar var. Olmayınca olmuyor. İzleyenlerin zevk aldığı bir mücadele oldu. Önümüzde 9 maç var. Bu maçlarda kalan 10 puanı alacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.