Canik Başarı Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen tanıtım töreni açılış konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Daha sonra basketbol takımının eski maçlarından hazırlanan videonun izlenmesinin ardından Kulüp Başkanı Prof. Dr. Reşit Özkanca’nın konuştu. Daha sonra basketbolcuların tanıtımı ve imza töreni ile son buldu.

Tanıtım törenine Canik Başarı Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, Kulüp Başkanı Prof. Dr. Reşit Özkanca, Başantrenör Erdem Işık, sporcular ve davetliler katıldı.
Canik Başarı Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Reşit Özkanca, ” Canik Başarı Erkek Basketbol Takımımız 3 kulvarda mücadele edecek. Her kulvarda başarılı olmak istiyoruz. Başantrenörümüz Erdem Işık ve basketbolcularımıza güveniyorum” diye konuştu.

Tanıtım toplantısının ardından Canik Başarı Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir ile Atasam Hastanesi Reklam, pazarlama ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Resul Akçay arasında Sağlık sponsorluk anlaşması imzalandı.






SAMSUNSPORLUYUZ.COM