Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz ve DSİ yetkilileri, Küçük Menderes Havzasındaki yatırım ve çalışmalarla ilgili incelemeler kapsamında Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem’i ziyaret etti.
DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk ve DSİ yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem ile Küçükmenderes Havzasındaki çalışmalar hakkında görüşüldü. Badem, Küçükmenderes Havzasında yapılan baraj ve göletler konusunda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere DSİ Genel Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü ve ekibine teşekkür etti.
MUHTARLARI DİNLEDİ
DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Başkan Mahmut Badem ile birlikte muhtarlarla da toplantı yaptı. Beydağ Barajı sulama alanından faydalanan mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda talepler değerlendirildi.
İzmir ziyaretleri kapsamında ilk olarak Küçükmenderes Havzasına geldiğini belirten DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, “DSİ’nin İzmir’de yaptığı en büyük proje Beydağ Barajı ve sulamasıdır. Proje 2007 yılında hizmete geçti. Günümüze kadar kamulaştırma ve toplulaştırmadan kaynaklanan sorunlar yaşadık. Bu sorunları hep birlikte aşacağız. Bizler, vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözmek için geldik. Belediye Başkanımız Mahmut Badem sizlerle bizim aramızda gerekli iletişimi sağlıyor. Türkiye’nin en iyi tarım yapılan bölgesindeki topraklarımızın suya kavuşmasını istiyoruz” dedi.