Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Zabıta personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Şehzadeler Belediyesi zabıta personelinin özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Başkan Çelik, tüm zabıta personeline teşekkür etti. Başkan Çelik Zabıta Personelinin savunma amaçlı yakın dövüş kursu alacağını belirtti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Şehzadeler zabıta personeli ile kahvaltı programında bir araya geldi. Zabıta müdürlüğü binasında düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra Başkan yardımcısı İsmail Önal, Belediye meclis üyesi Asiye Zurnacı, Basın Danışmanı Bilal Demir ve tüm zabıta personeli katıldı.
Başkan Çelik’in Şehzadeler Zabıtasının çalışmalarında her türlü kolaylığı sağladığını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, “Öncelikle bu gün bizlerle aynı sofrayı paylaşan başta belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik olmak üzere başkan yardımcımız İsmail Önal ve belediye meclis üyemiz Asiye Zurnacı’ya çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır bu meslekte görev yapan bir arkadaşınız olarak birçok yönetici ile birlikte çalışma fırsatımız oldu. Ancak şükürler olsun ki her türlü şartta bizlerin yanında olan lokmasını bizlerle paylaşan bir belediye başkanımız var. Belediye başkanımızın çalışma aşkı enerjisi bizim zabıta servisimize tüm çalışma arkadaşlarımıza olumlu bir şekilde yansıyor. Bizlerde Şehzadeler Belediyesi zabıtası olarak halkımıza karşı diklenmeden dik durarak görevimizi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Bizlere böylesine olumlu bir çalışma ortamı sağladıkları için başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Zabıta biriminin büyük bir özveri ile çalıştığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bugün sabaha kahvaltısında zabıta müdürlüğümüzdeki çalışan zabıta arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Ben tüm zabıta personeli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de Şehzadeler Belediyesi zabıtası gece gündüz demeden, insan merkezli ve hizmet odaklı çalışıyor. Hem bir tertip düzen şehirde hakim olsun, hem de insanların gönlü kırılmasın hassasiyeti ile çalışıyoruz. Bu bağlamda yaz, kış demeden bizlerle birlikte mesai harcayan arkadaşlarımıza ben çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte bir aileyiz, birlikte Şehzadeleriz. Bizler birlikte çalışıyoruz. Şehzadeler Belediyesinde çalışan herkes benim mesai arkadaşlarımdır. Ben çalışmalarda göstermiş oldukları özveri ve fedakârlıkları için başta zabıta müdürümüz olmak üzere, amirlerimize ve tüm zabıta personeline çok teşekkür ediyorum. Bu günkü sabah kahvaltısında bizleri yalnız bırakmayan başkan yardımcımız İsmail Önal’a ve Belediye Meclis üyemiz Asiye Zurnacı’ ya çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi büyük bir ailedir. Her birimiz bu ailenin bir ferdiyiz. Hepimizin tek gayesi şehrimize ve insanımıza en güzel hizmeti suna bilmektir. Bunun için dur durak bilmeden ibadet aşkıyla çalışıyoruz. Yaptığımız işleri sadece bir görev olarak telakki etmiyoruz. Normal mesai saatlerinde çalışıp belli bir maaş alacağım anlayışı ile hareket etmiyoruz. İnsanlarımıza hizmetin ibadet boyutu olduğu bilinciyle hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan çaba ve gayret sarf ediyoruz. Tüm zabıta personeli arkadaşlarımıza bu güne kadar ki çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca zabıta müdürlüğü personelimize savunma amaçlı yakın dövüş eğitimi verilecek. Bununla ilgili çalışmamız tamamlanmak üzere personelimiz sürekli olarak bu eğitimlerden geçecek. Bunun yanı sıra Şehzadeler Belediyemiz bünyesinde yine zabıta personelimizden oluşacak Su altı ve dağ arama kurtarma ekibi de kurulacak. Manisa’da yaşanana bu tür olumsuz vakalarda bu eğitimi almış olan personelimiz görev yapacaklar. Yine bu personellerimize ilk yardım eğitimini de vereceğiz” dedi.