Fethiye Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalayan termal turizm kenti Heviz Belediyesi heyetini Ak Parti Muğla 1.sıra milletvekili adayı Hasan Özyer ziyaret etti.
Heviz Belediye Başkanı Papp Gabor ile Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı arasında imzalanan protokolle 2 şehir arasında kültürel, sosyal ve ekonomik alanlarda işbirliği yapılması hedefleniyor.
Ak Parti Muğla 1.sıra milletvekili adayı Hasan Özyer ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan Heviz Belediyesi ekibini kaldıkları otelde ziyaret ettiler.
Heviz Belediye Başkanı Papp Gabor, yardımcısı Frenc Lukas ve Türk- Macar Parlamento Üyesi Hegedüs Tamas ile görüşen Hasan Özyer; kardeş belediye projesinden dolayı mutluluğunu dile getirerek "bu projede, bizimde üstümüze düşen bir görev olursa yerine getirmekten mutlu oluruz" dedi.
Heviz Belediye Başkanı Popp Gabor da, "Böyle bir şehrin Fethiye gibi bir şehirle protokol imzalamasıyla 2 ülke arasında zaten iyi olan ilişkileri ticari, sosyal ve ekonomik anlamda yansımaları olacağına inanıyoruz" dedi.