Zafer Tarıkdaroğlu, esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Ak Partili aday, seçimlerin önemine vurgu yaparak milletin sandıkta demokrasi dersi vereceğine inandığını belirtti.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına başladığı ilk günden beri Erzurum esnafını tek tek ziyaret etmeye ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Esnafların şikayetleri dinleyen genç aday, Ak Parti hükümetlerinin esnafa yönelik ciddi projeler geliştirdiğini ve küçük esnafın desteklendiğini söyledi. Sanayi Esnafı, özellikle çalışmaların sanayi sitesi kısmına ağırlık verilmesini isterken Tarıkdaroğlu, çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
Tarıkdaroğlu, Erzurum-Tortum yolu üzerindeki birçok plazayı da ziyaret etti. Ak Partili aday buradaki ziyaretinin ardından Yakutiye’deki demircileri ziyaret etti. Sorunları dinleyen genç aday, tüm emeklerinin Erzurum’u ve Türkiye’yi daha iyi noktaya taşımak olduğunu söyledi. Erzurum’un bölge illeri ve Türkiye içinde önemli olduğuna dikkat çeken Zafer Tarıkdaroğlu, Ak Partinin yeniden iktidara gelmesiyle birlikte ülkenin çok daha iyi yerlere taşınacağını ifade etti.
Tarıkdaroğlu, daha sonra Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet Orhan ile birlikte Ilıca mahallesinde bir ev toplantısına katıldı. Tarıkdaroğlu, seçimin önemine vurgu yaparak milletin seçimlerde demokrasi dersi vereceğine inandığını kaydetti.