Kayseri Final Okulları yaz döneminde uzman yabancı öğretmenler eşliğinde öğrencilerini hem eğlendiriyor hem de İngilizce pratiğini artıyor.

Kayseri Final Okulları yine bir ilke imza attı. Yaz döneminde hayata geçirilen proje kapsamında öğrencilerinin İngilizce okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerisini artırmak amacıyla çok sayıda uzman yabancı öğretmeni Kayseri’ye getirdi.

Yurtdışındaki bir dil okuluna devam eden öğrenciye uygulanan eğitim programının aynısını yaz döneminde hayata geçiren Final Okulları İngiltere’yi adata Kayseri’ye getirdi.

Okuma yazma, dinleme, konuşma dersleriyle, sosyal etkinlikler, drama tiyatro, gezi ve benzeri faaliyetlerle oldukça yoğun geçen programda öğrenciler hem eğlenerek öğreniyor hem de İngilizce pratiği kazanıyor.

Öğrenciler her gün 4 saat İngilizce 4 saatte bütün komutları İngilizce olan sosyal etkinliklerle çalışmalarını pekiştiriyorlar.

Sosyal etkinlikler arasında okçuluk, buz pateni, futbol, voleybol, balon futbolu heykel, pizza yapımı ve muhtelif salon oyunları yer alıyor.

İngilizce derslerinde öğrencilerin pratik yaparak yabancılarla konuşma ve özgüven kazanmaları hedefleniyor.