Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Gençlik Kolları üyeleri, Karakoçan ilçesine bir ziyaret gerçekleştirerek çocuklara kitap ve oyuncak dağıttı.
AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Karakoçan ilçesini ziyaret etti. Ziyarette esnaf vatandaşlarla bir araya gelen üyeler, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçe merkezine bağlı Gölpınar, Bahçelievler, Karşıyaka ve Tepe mahallelerini de ziyaret eden gençlik kolları üyeleri, bu mahallelerde yaşayan çocuklara kitap ve oyuncak dağıttı.
Ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Hasan Murat Öz, "Ziyaretlerimizde özellikle dezavantajlı ailelerin bulunduğu yerleri tercih ettik. Buradaki çocuklara hediyeler dağıttık. Mutlulukları gerçekten görülmeye değerdi" dedi.
Öz, çocukların eğitimine katkı sunmak amacıyla hediyeler içerisinde kitapların da yer aldığını belirterek, "Karakoçan ilçemizi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sorunlarını dinledik. Daha sonra 4 mahallemize daha ziyaret gerçekleştirerek burada çocuklarla bir araya geldik. Onlara kitap ve oyuncaklardan oluşan hediyeler dağıttık. Çocuklar özellikle kitap ve oyuncakları görünce çok sevindi. Bizler de çocukların bu mutluluğunu görünce mutlu olduk. Ak Gençlik olarak bu tür sosyal sorumluluk hareketlerini yapmaya gayret gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu ziyaretlerimiz devam edecek. Karakoçan halkına bizlere gösterdikleri sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.