İSTANBUL (AA) - TeknoSA, kendi markası Preo ile satışa sunduğu akıllı telefonunun üçüncü neslini teknolojiseverlerle buluşturuyor.

Şirket açıklamasına göre gelişmiş özellikleri ile öne çıkan Preo P3, yarın itibariyle TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com'da görücüye çıkıyor.

Kendi akıllı ürün markasını piyasaya sunan TeknoSA, Preo P3 akıllı telefon ile tüketicilerin ihtiyacı olan tüm özellikleri bir arada sunuyor. 5 inçlik ekrana sahip Preo P3'ün 1,2 GHz 4 çekirdekli işlemcisi, 2350 mAH'lik güçlü bataryası ve çift arka kamerası var. 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip Preo P3'te ayrıca, çift SIM kart kullanabilme özelliği bulunuyor.

Silver ve gold rengi kapak seçenekleriyle TeknoSA mağazaları ve teknosa.com'da yerini alacak olan Preo P3 akıllı telefon, kendi kategorisinde çok uygun fiyata, 799 liraya tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Lansman döneminde 3 ay boyunca, Preo P3 ile birlikte 39 lira değerindeki Tivibu Go Süper Paket de hediye ediliyor. Ayrıca aynı dönemde 24 ay taahhütle Teknosacell hattı alanlar Preo P3 akıllı telefona peşin fiyatına 12 ay taksitle sahip olma fırsatını yakalıyor.