Samsun Süper Amatör Küme'de mücadele eden 1930 Bafraspor, yeni sezon öncesi transferlerine devam ediyor. Bafra ekibi, son olarak Sinopspor'da forma giyen tecrübeli stoper Emre Yazgın ile anlaşma sağladı.

Futbol hayatına Samsun'da başlayan 30 yaşındaki tecrübeli isim, son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sinopspor'da forma giydi. Emre, 2018-2019 sezonunda da 1930 Bafraspor formasını terletecek.

2 YABANCI DAHA
Transferlerle ilgili açıklamada bulunan 1930 Bafraspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kurt, "Teknik Direktör Mahmut Topal'ın transfer raporu doğrultusunda  transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Sinopspor' da başarılı bir sezon geçiren tecrübeli stoper Emre Yazgın'ı transfer ederek  kadromuza kattık. Bu arkadaşımız 3 ligde 13 resmi maça çıkarken BAL liginde ise toplam 59 resmi karşılaşmada forma giydi. 25- 26 Ağustos'ta kampa girecek olan  futbol takımızın iskelet kadrosunu yaptığımız transferlerle oluşturduk.Transfer çalışmasını hemen hemen bitirdik,ama acele karar vermeden 2 yabancı futbolcuyu kadromuza  katarak  transferi kapatmak istiyoruz" dedi.
Haber:Ercan DİLAVER