Şehzadeler Belediyesi, Ahmet Feritligil İlkokulu öğrencilerine bilgisayar desteğinde bulundu. Velilerin talebi üzerine temin edilen 6 adet bilgisayar, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından Okul Aile Birliği Başkanı Gülşah Beyazbulut’a teslim edildi.
Kurulduğu günden bu yana eğitime tam destek veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ahmet Feritligil İlkokulu Aile Birliği üyelerinin bilgisayar talebini geri çevirmedi. 6 adet bilgisayar Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç, Okul Müdürü Zekai Şahin, Ahmet Feritligil İlkokulu Aile Birliği Başkanı Gülşah Beyazbulut’a teslim edildi.
Okulun boya badana işlerini de üstlenen Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime desteğimiz artarak devam ediyor. Çobanisa’daki ilkokulun boya badana işleri belediye ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Okul aile birliğimizin talebi üzerine öğrencilerimizin daha sağlıklı bir eğitim alabilmeleri için bilgisayar desteğimiz oldu. Çocuklarımız teknolojinin bütün imkanlarından istifade etsin diye 6 tane bilgisayarımızı teslim ediyoruz. Eğitim camiamız ve Çobanisa Mahallemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
MUHTAR KOÇ’TAN BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR
Başkan Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç, “Başkanımız Şehzadeler ilçesine çok güzel hizmetler yapıyor. Çobanisa Mahallemize de kısa zamanda güzel hizmetler yaptı. Bundan sonra da yapacağına eminiz. Okulumuza yaptığı bilgisayar desteği çocuklarımıza büyük fayda sağlayacak. Hem öğrencilerimizi hem de velilerimizi sevindirdi. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Ahmet Feritligil İlkokulu Aile Birliği Başkanı Gülşah Beyazbulut, desteklerinden dolayı Başkan Çelik’e teşekkür etti.