Aydın-İzmir Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında, beton bariyerle kapalı olan yola girip, takla atan hafif ticari otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.
Kaza, Aydın- İzmir Otoyolu Muğla bağlantı yolundaki trafiğe kapalı alanda akşam saatlerinde meydana geldi. Muzaffer Öden (19) idaresindeki 35 KC 7050 plakalı hafif ticari otomobil ile Çeştepe Mahallesi istikametinden otoyola girdi. Yolun beton bariyerle kapalı olduğunu fark etmeyen sürücü Muzaffer Öden’in kullandığı otomobil, beton bariyere çarptıktan sonra bariyeri yaklaşık 30 metre sürükleyerek takla attı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis, ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.
Ekipler, ters dönen otomobilde yaralanan sürücü Muzaffer Öden, Ahmet Günaydın (18), Muammer Şenses (17) ve Aykut Günaydın’ı (19) araçtan çıkardı. Yaralılardan Muzaffer Öden ve Ahmet Günaydın, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne, Muammer Şenses ve Aykut Günaydın, Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Aykut Günaydın’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
UYUŞTURUCU MADDE İDDİASI
Kaza yerinde ters dönen otomobilden yola dökülen ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan düzenek bulundu. Kaza bölgesinde ve araç içerisinde yapılan aramalara rağmen esrar bulunamazken polis ekipleri çevreye saçılan esrar düzeneklerini topladı. Kaza ve kazadan sonra bulunan düzenekle ilgili soruşturma başlatıldı.