AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kaya, Halkapınar ilçesi ve mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kaya’ya AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ve partililer eşlik etti. İlçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirip vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Kaya, daha sonra Büyükdoğan, Karayusuflu, Küsere, Çakıllar ve İvriz mahallelerine geçerek burada da vatandaşlarla bir araya gelerek seçimlerde destek istedi.
Gezi esnasında bir kahvehanede konuşan Milletvekili Adayı Mustafa Kaya, “Halkapınar’a, Halkapınar’ın köylerine devamlı surette hizmet etmiş bir belediye başkanımız var. Onu tamamlayıcı olarak geldiğimizi anlat dediler. Biz de inşallah sizlerin evladı olarak çıktığımız bu topraklarda, yine bu topraklara hizmet etmek suretiyle Ankara’da sizin gür sesiniz olmaya çalışacağız. Sizin sorunlarınızı dile getireceğiz. Sizinle Ankara arasında köprü olmaya çalışacağız. Genciz, enerjimizi kullanacağız bu işte. İstediğiniz zaman gelip ziyaret edebilir ve arayabilirsiniz. Vekillik listesindeki 14 kişinin 14’ünün de size kapısı, telefonu ve gönlü her zaman açıktır” dedi.