PTT 1. Lig’in 21. haftasında oynanan Osmanlıspor-Denizlispor karşılaşması golsüz eşitlikle tamamlandı. Maçın ardından teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Özellikle ilk yarı pozisyon üretemediğimiz bir maç oldu. Çok da iyi oynamadık. Saha iyi oynamaya müsait miydi onu da bilmiyorum. Sahada don da vardı. Futbolcular zorlandı. Ne şartlarda olursa olsun bu maçı almamız gerekiyordu. Maça bu hedefle çıktık ama maalesef olmadı" dedi.
"Son zamanlarda maçlardan beraberlikle çıkıyoruz ama yapılacak bir şey yok" diyen Tütüneker, "İkinci yarı baskı kurduk, pozisyonlarımız var. Net pozisyonları atmak lazım. Özellikle Tonia Tisdell’in ki çok netti. Gol atamazsanız galip de gelemiyorsunuz. Önümüzdeki hafta yolumuza devam edeceğiz. Mehmet Yıldız iki haftadır sakat. Elimizde Serdar Deliktaş var. Onun haricinde Umut Nayir var, Ankaragücü’nde aldığımız. Şu an elimizde bunlar var. Bu futbolcularla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
DENİZLİSPOR CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise çok önemli bir karşılaşma oynandığını belirterek, "Biz kendi oyunumuzu oynamaya geldik. Maçın genelinde de belirlediğimiz oyun planını uyguladık. Osmanlıspor’un belki de pozisyona girmediği ender maçlardan biriydi. Maçı son dakikalarda kazanabilirdik. Çok uzun süredir puan alamayan bir takım vardı. Benim ilk maçımda oyuncularımın verdiği muhteşem mücadeleden dolayı onları kutluyorum. Osmanlıspor gibi zor bir deplasmandan aldığımız 1 puan bizim için önemli, avantaj oldu. Denizlispor’un yeri burası değil. Biz 1’e 10 ganyanlık bir takım değiliz. Bunu bugün tüm Türkiye’ye gösterecektik. Nihayetinde 1 puan kazandık, 13 final maçımız kaldı. Bir an önce Giresunspor maçı hazırlıklarına başlayacağız" şeklinde konuştu.