AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki Talas’ta bazı programlara katılarak ülkedeki huzur ortamının önemine işaret etti. Sadece Türkiye değil tüm ülkeler için istikrarın çok önemli olduğunu vurgulayan Özhaseki, “İstikrar bozulursa her şey bozulur” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Talas’ta esnaflarla bir araya geldi. Toplantıya Milletvekili Adayları Ahmet Doğan ve Avşar Aslan ile Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da katıldı. Toplantıda konuşan Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu, Mehmet Özhaseki’nin Talas’a çok büyük hizmetler yaptığını belirterek “21 sene Kayseri’ye hizmet etti. Ne kadar teşekkür etsek azdır. 1,5 yıldır belediye başkanlığının mutfağında bulunuyorum ve başkanlığın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Sayın başkanımız Özhaseki, Talas için raylı sistem, okul gibi birçok projenin sözünü verdi. Bu projelerin birçoğunu da gerçekleştirdi. Halen projeleri bir bir takip ediyor. Talaslılar adına teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de konuşmasında öncelikle Kayseri’ye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Ardından Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyadan bahseden ve istikrarın önemini vurgulayan Özhaseki, “İçinde bulunduğumuz coğrafya zor bir coğrafya. Ateş çemberi içindeyiz. Böyle bir coğrafyanın ortasındaki ülkede huzuru ve kalkınmayı sağlamak kolay değil. Güneydoğudaki terör 350 milyar dolarımıza mal oldu. O para her aileye bir ev, bir araba demek. Böyle bir ülkede iktidar olmak kolay değil. O yüzden huzurumuz bozulmasın” diye konuştu. Bugünkü muhalefetin yaptığı gibi geriden konuşmanın kolay olduğunu; ancak ülkemizin bulunduğu ortamda iktidarda olmanın hiç de kolay olmadığını dile getiren Özhaseki, “İstikrar bozulursa her şey bozulur. Tespihin başındaki imameyi çekerseniz alt taraf darmadağınık olur. Eğer istikrar ve huzur giderse imamesi kırılmış tespihe döneriz” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Özhaseki, Milletvekili Adayları Ahmet Doğan ve Avşar Aslan ile daha sonra Talas’taki Osmanlı evine gitti. Osmanlı evindeki vatandaşlarla selamlaşan Mehmet Özhaseki, tek tek ellerini sıktı ve hatır sordu. Özhaseki ayrıca Osmanlı Evi’nde bir süre halk aşıklarını dinledi. Osmanlı Evi’nde kısa bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Özhaseki, seçim döneminin Kayseri’de huzurlu geçtiğini söyledi. İnsanların farklı partilerden olabileceğini; ama kırıcı olmamak gerektiğini vurgulayan Özhaseki, bu güzelliğin gösterilmesiyle ülkemizin kalkınacağını kaydetti.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Osmanlı Evi’nin ardından Selçuklu Evi’nde de vatandaşlarla selamlaştı.