Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Play Off serisi yarı finalinde Galatarasay’a elenen Adana ASKİ Spor’un yönetici, teknik heyet ve sporcularını tebrik ederek, bu yıl görevini fazlasıyla yapan takımın, önümüzdeki yıl Adana’yı ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olmasının heyecanını şimdiden hissettiklerini söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, TKBL Play-Off serisi yarı finalinde Galatasaray Odeabank’a yenilerek ligi tamamladı.
Karşılaşmayı Menderes Spor Salonu’nu dolduran yüzlerce taraftarla birlikte, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adana ASKİ Spor Onursal Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Adana Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, ASKİ Genel Müdürü ve Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar da izledi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü karşılaşma bitiminde soyunma odasına giderek sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti. özlü, “Adana ASKİ Spor ilk sezonunda Türkiye Kupası finalisti olmuş ve ligi ilk beş içerisinde tamamlamıştır. Play-Off’larda ise çeyrek finalde güçlü rakibi İstanbul Üniversitesi BGD takımını eleyerek dört takım arasına kalmıştır. Buraya kadar gelen başarıları takdir ediyorum. En güzeli ise önümüzdeki sezon bu takım Adanamızı Avrupa’da temsil edecek olması. Adana’nın gururu olan kızlarımızı ve teknik ekibimi gönülden kutluyor hepsinin alnından öpüyorum” diye konuştu.