Havzalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne toplumumuzun her katmanını kucaklıyoruz ve kucaklaşmaya devam ediyoruz.” dedi.

“ERDOĞAN TOK, HER PLATFORMDA BİZE DESTEK OLUYOR”


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un ilçe derneklerine gösterdiği ilgi ve alakanın değişmeden devam ettiğini belirten Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, "Dernek olarak faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz ilk günden bugüne yaşadığımız şehre bir nebze olsun katkı sağlamak için çalışıyoruz. Sağ olsun belediye başkanımız Erdoğan Tok, bize her platformda destek oluyor" dedi.


“HEMŞERŞİLERLE BİRİZ, KARDEŞİZ”


Mikro milliyetçilik anlayışının hemşeriler arasına sokulan nifak hareketi olduğunu  söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Biz her zaman kardeşliği ön planda tutarak tüm halkımızı kucaklıyoruz. Samsun birçok ilden göç alan bir şehir. En yoğun nüfusun bulunduğu olan  ilçe olan İlkadım İlçemiz de dolayısıyla yoğun göç alıyor. Bayburtlu, Gümüşhaneli, Rizeli, Trabzonlu, Artvinli, Ordulu, Tokatlı, Kavaklı Çarşambalı, Havzalı, Termeli, Salıpazarlı gibi bir sürü hemşeri var. Kavaklıda bizim. Çarşambalıda bizim. Orduluda, Trabzonluda, Bayburtluda, Gümüşhanelide bizim. Biz birlikte Samsunuz. Bu şehir tüm bölge insanını kucakladı. Kucaklamaya da devam ediyor. Hemşehrileri İlkadım’ın zenginliği olarak görüyoruz. Tam da bu noktada biz yöneticiler ve hemşeri derneklerinin en önemli sorumluluğu mikro milliyetçiliğe izin vermeden tüm vatandaşlarımızı Samsunlu olma
bilinciyle donatarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir”  diye konuştu.