Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç ve Kaan Taşaner’in oynadığı  Diriliş Ertuğrul 5. bölüm özellikle iki sahnesiyle izleyenleri ekrana kilitledi. 


TRT ekranlarında izleyenlerle buluşanDiriliş Ertuğrul yeni bölümünde de nefes kesti. Ertuğrul'un başına gelenler ve abi Gündoğdu'nun Kurtoğlu'nun oyununu bozmasının ardından yaşananlar Kayılar'ı nereye götürecek?


Diriliş "Ertuğrul" 5. bölümde Ertuğrul ve Alplerin dövüşü geceye damga vuran sahne oldu.

İşte o sahne




Diriliş Ertuğrul'un 2. Bölümüne damga vuran zikir sahnesi Diriliş 5. bölümde de yer aldı.

İşte zikir sahnesi: 
 



4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diriliş "Ertuğrul" dizisinin 4. bölümde neler yaşandı? 

Diriliş yeni bölümde yaşananlar yine izleyenlerinin nefesini kesti. Ertuğrul'un muhteşem planı işlerken hem Süleymanşah hem de Gündoğdu kurtuldu. 

Kara Toygar ise Kayılar'a esir düştü. İşte Diriliş 4. bölümde yaşananlar... 


TRT 1'de yayınlanan yeni Osmanlı dizisi Diriliş-Ertuğrul'un 4. bölümünde, Haçlı entrikasının kuklası, Selçuklu komutanı Kara Toygar'ın tuzak kurarak rehin aldığı Gündoğdu için Süleyman Şah, bizzat Kara Toygar'ın sarayına giderek Sultan'ın şehzadelerine karşılık oğlunu istedi.

Kara Toygar'ı Haçlılarla işbirliğini açığa çıkarmakla tehdit eden Süleyman Şah, oğlu Gündoğdu'yu kurtardı. Ancak kendisi esir düştü.

Sonrasında da Ertuğrul, Selçuklu şehzadelerine karşı rehin olan babası Süleyman Şah'ı kurtarmak için Kara Toygar'a pusu kurdu.