SMG''YE ÖZEL AÇIKLAMALAR 

Yılport Samsunspor'da yetenekli oyuncu İbrahim Halil Çolak ve Türkiye'nin kalesinde en az gol gören kalecisi Nurullah Aslan Samsun Medya Grubu bünyesinde yer alan Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. 

BİZİM YANIMIZDA OLUN 

Kırmızı-Beyazlı ekipte tek hedefin şampiyonluk olduğunu ve bu hedef doğrultusunda kenetlendiklerini belirten oyuncu İbrahim Halil Çolak ve kaleci Nurullah Aslan, "Gelin hep beraber şampiyonluklara yelken açalım. Bu yolda bizim yanımızda olun" dedi. 

SAMSUNSPOR'LA SÜPER LİGE

Samsunpor'un çocukluk hayali olduğunu dile getiren başarılı file bekçisi Nurullah Aslan, "Futbola stoper olarak başladım ama Güven Gümüşdağ hocam beni kaleciliğe yönlendirdi. Babam gibi bende Süper Ligde Samsunspor forması giymek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

TARAFTARA ÇAĞRI VAR

Taraftara çağrı da bulunan Nurullah, "Afjet Afyonspor maçında 30 bin taraftarımızla güzel bir sonuca imza atmak istiyoruz. Bu maçtan sonra oynayacağımız Manisa FK maçına avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

REKOR KIRMAK İSTİYORUM

Rekor kırmayı hedeflediğini ve bunu başaracağını belirten tecrübeli file bekçisi, "Türkiye'de en az kalesinde gol gören takım biziz. Bunu sezon sonuna kadar sürdürmek ve rekor kırmayı hedefliyoruz. Ben buna yürekten inanıyorum. Bu hayal de gerçekleşecek" dedi. 

KUTSAL FORMA BANA NASİP OLDU 

Yılport Samsunspor'la daha önce görüştüklerini ancak nasip olmadığını söyleyen İbrahim Halil Çolak, "Çocukluk arkadaşım Samsunlu. Onunla hayal kurardık bir gün Samsunspor'da ben mi sen mi forma giyeriz diye. O zamanlar dua etmiştik bunun için" dedi. 

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Sözleşme süresinin 6 ay olduğunu dile getiren Çolak, "Bir hedef var o da şampiyonluk. Kadro da ben veya başka biri oynamış farketmiyor. Taraftarımızdan bizi sonuna kadar desteklemesini bekliyoruz. Hocamızında dediği gibi 25 Nisan'ı hayal ediyoruz" ifadelerini kullandı.