Pursaklar esnaflarından oluşan bir grup, Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i ziyaret ederek, Ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerine katkı sunmak istediklerini belirtti.
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçedeki bir grup esnafı Tevfik İleri Kültür Merkezi’nde kabul etti. Ziyarette belediyenin Tebessüm Çarşısı aracılığıyla yaptığı yardımlar ve esnafların destekleri değerlendirildi. Ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerine belediye aracılığıyla ulaşarak katkı sunmak istediklerini belirten esnaf, “Tebessüm Çarşısı ilçede çok önemli hizmet veriliyor. İhtiyaç sahiplerinin tespiti ve ihtiyaçların karşılanması noktasında etkin bir hizmet yürütülüyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Esnafa teşekkür eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, “Esnafımızın örnek davranışı bizi her zaman memnun etmiştir. Pursaklar’daki dayanışma ve hayırseverliği herkes takdir ediyor. İnşallah bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerimize ulaşıp, hep birlikte yüzleri güldüreceğiz” dedi.