Nazilli Belediyesi, Mescitli Mahallesinde mezarlık düzenleme çalışmaları ve mahalle içerisinde ihtiyaç duyulan sokaklara parke taşı döşemesi yapılıyor.

Vatandaşların ebedi istirahatgahlarının temiz ve bakımlı olması noktasında yoğun ve hummalı bir çalışma içinde olan Nazilli Belediyesi, mezarlıklardaki bakımları ve parke döşeme çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Nazilli Belediyesi Mescitli Mahallesi sokakları ve mezarlık içinde başlatılan parke taşı döşemesi çalışmalarında, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı, mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için Toplamda 500 metrekare parke taş döşendi.

Mescitli Mahalle Muhtarı Nazmi Öztürk, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a yapmış olduğu ziyaretinde Mahallelerindeki sokaklarının yağan yağmurlarda su birikintisinin ve çamur oluşmasından dolayı mahalle sakinlerinin mağdur olduklarını mezarlıklarına kilit parke taşı ile kaplanmasına söyledi. Başkan Alıcık Mescitli mahallesinde bir an önce sorunun giderilmesi yönünde Fen işleri Müdürlüğüne talimatı vererek çalışmalar başlatıldı.

Mescitli sokakları ve mezarlıkta başlatılan bakım ve düzenleme çalışmalarında Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince parke taşı kaplaması yapılıyor. Alıcık konuşmasında kabirler arası döşenen parke taşları sayesinde vatandaşların kabirlerini daha rahat ziyaret edebileceklerini belirterek Mezarlıkların endişe ve korku ile karşıdan bakılan yerler olmadığını aksine sık sık ziyaret edilerek huzur duyulabilecek ve kişilerin yakınlarına yaptıkları ziyaretler ile ruhlarını şad ettikleri mekânlar olduğunu söyledi.

Mezarlıklara ayrı bir önem verdiklerini ve İlçede bulunan tüm mezarlıklarda çalışmaların devam edeceğini kaydeden Alıcık, “Her gün yüzlerce insanımızın ziyaret ettiği mezarlıklarda yürüyüş yollarından tutun da aydınlatmalara kadar bütün detayların yapımları devam edecek. Belediye olarak hayatta olan vatandaşlarımız kadar, ölülerimize de değer veriyoruz. Vatandaşlarımız artık mezarlıkları temiz ve huzur veren haliyle ziyaret edecek” dedi.