Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından belediye bünyesine kazandırılan, sathi kaplama makinesı çalışmalarına başladı.

Bu bağlamda yeni makine ile ilk çalışma Musa Pınarı mevkinde yer alan alternatif kamyon yolunda gerçekleştirildi. Çalışmaları sürdüren belediye ekiplerini ziyaret eden Başkan Bakıcı, çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Bakıcı konu ile ilgili olarak; " Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için araç filomuza eklediğimiz sathi kaplama makinesi, ilçemizde ve çevresinde pek çok noktada çalışmalarını gerçekleştirecektir. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bakıcı, çevrede bulunan vatandaşlar ile görüşerek çocukları sevindirmeyi ihmal etmedi. Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti. Başkan Bakıcı ve ilgili birim müdürleri daha sonra Bozüyük Belediye şantiyesine kurulan emisyon tesisini de ziyaret ederek, çalışanlardan tesis hakkında bilgi aldı.