Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Büyük Ankara Festivali, gün boyu ayrı etkinliklerle, gecesinde ise ünlü yıldız sanatçıların verdiği konserlerle devam ediyor.

Festivalin dördüncü gününde sahne alan ünlü şarkıcılar; Alişan, Demet Akalın ve Ömer Faruk Bostan seslendirdikleri parçalarla Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Festivale yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, gün boyunca farklı etkinliklere katılarak, festivalin tadını çıkardılar. Açılan stantlardan alış veriş imkanı yakalayan Başkentlilerin yoğun ilgisi, akşam ise ünlü sanatçıların verdiği konser alanında kendini gösterdi. Konser alanına sığmayan kalabalık, eğlencenin temposunu hiç düşürmeden, festival alanının uygun yerlerinde zaman geçirmeye, konseri buralarda izlemeye çaba gösterdiler.

Konser alanını dolduran kalabalık karşısında etkilendiğini gizlemeyen Alişan, coşkulu kalabalığa teşekkürlerini iletti. Alişan, romantik ve duygusal şarkılarını söyleyerek başladığı konserinde; ‘Ah Le Yar’ isimli parçayla alanı hareketlendirdi. ‘Hayatı tespih yapmışım’ isimli şarkıyla ünlü sanatçı, sahne alan davulcu ile birlikte tempoyu hiç düşürmedi. Konserini tamamlarken milli birlik ve beraberlik mesajı veren ünlü sanatçı, ‘Ölürüm Türkiye’ türküsüyle hayranlarına veda etti.

Alişan’ın ardından Ankaralı sanatçı Ömer Faruk Bostan sahne aldı. Ankara parçalarını seslendiren Bostan, festival müziği olarak da kullanılan “Erik dalı gevrektir” parçasını, alanı dolduran Başkentlilerin katılımıyla okudu. Sanatçının seslendirdiği tüm parçalara vatandaşlar eşlik etti.

Bostancı’dan sonra sevgi gösterileri arasında sahneye Demet Akalın çıktı. Sahnenin önüne aldığı hayranları ile konserinde canlı bir ortam oluşturan Akalın’ın söylediği şarkılara alanı dolduran kalabalık danslarıyla eşlik etti. Hayranları ile diyalog halinde olan ünlü şarkıcı, tatile gidemeyenlere seslenerek, herkesi doyasıya eğlenmeye davet etti. Sahneye çıkan dansçılar ve davul şovlarıyla hayranlarını etkileyen Akalın, muhteşem bir sahne performansı ile Başkentlilere unutamayacakları bir akşam yaşattı.