"20 Mart'taki güneş tutulması Balık burcunda olacak ve bu Beşiktaş'ta çok büyük bir kırılma noktası yaratabilir"

"Fenerbahçe'nin kısa süreli bir sıkıntı daha yaşaması mümkün tıpkı geçen hafta olduğu gibi ama bu güneş tutulmasından en belirgin etkiyi Beşiktaş alacak"

"Galatasaray'da 2015 yılı içinde takım ile yönetim arasında yaşanabilecek büyük bir kriz olabilir"

"Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı Fenerbahçe ve Galatasaray'a oranla daha az"

"Beşiktaş'ın haritasında mars terazi burcunda, bu da şampiyonluk açısından düşük bir ihtimal doğuruyor"

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Psikolojide yüksek lisans yapan aynı zamanda astrolog olan Dr.Barış Özkırış, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin analizini yaparken, 3 büyük kulübün doğum haritasına da baktı ve Fenerbahçe, Galatasaray ile Beşiktaş'ı bekleyen olumlu ve olumsuz süreci paylaştı.

Yazarlık da yapan ve albüm çıkartarak ses sanatçısı olma özelliğini de gösteren Astrolog ve Psikolog Dr.Barış Özkırış; birbirinden ilginç ve merak uyandıran açıklamalar yaptı.

Barış Özkırış'ın astroloji biliminin verilerine dayandırdığı dikkat çeken sözleri şöyle:

Fenerbahçe'nin doğum haritasına baktığımızda; Yengeç burcunda çok güçlü bir vurgu olduğunu görüyorum, Fenerbahçe Yengeç burcu ve güçlü bir karakter. Türkiye'nin haritası ile çok benzerlik var, çünkü Türkiye'nin haritasında da Yengeç burcu yükseliyor.

20 Mart'ta bu hafta bir güneş tutulması var, Balık burcunda olacak bu tutulma. Kısa süreli bir sıkıntı daha yaşaması mümkün Fenerbahçe'nin, tıpkı geçen hafta olduğu gibi. Ama bu güneş tutulmasından en belirgin etkiyi alacak olan Beşiktaş gibi görünüyor.

Çünkü Beşiktaş'ın güneşi 27 derece Balık'ta ve bu haftaki güneş tutulması 29 derece balık burcunda olacak yani bu Beşiktaş'ta çok önemli bir kırılma noktası yaratabilir. Yepyeni bir doğum yapabilir.

"BEŞİKTAŞ İÇİN ÇOK KRİTİK BİR HAFTA. BÜYÜK VE YENİ BAŞLANGIÇLAR OLACAK AMA BU BAŞLANGIÇLARA GENELDE KRİZLER EŞLİK EDER"

Beşiktaş'ın zor bir maç trafiğinden geçeceğini hatırlattığımız Astroterapist Dr.Barış Özkırış; "Beşiktaş çok kritik bir haftada... Şöyle bir durum var; güneş tutulmalarının doğasına baktığımızda 5 bin yıllık sembolizmine baktığımızda; çok büyük başlangıçları anlatır ama bu başlangıçlara krizler eşlik eder genelde. Yani önce bir kriz yaşayarak geçecek bu dönemi. Ama Beşiktaş bu krizi iyi yönetirse; bu güneş tutulmasının etkisinden çok karlı da çıkabilir. Burada çok dayanıklı ve güçlü durması gerekiyor.

Ama kesinlikle direkt olumsuz bir durum var diye algılamayalım, ben özgür iradeye çok inanırım, kadersel etkiler ya da astrolojik etkiler ne olursa olsun, dayanma gücümüz , azmimiz , irademiz çok önemli. İyi niyetimizi bozmamamız çok önemli. Bu güneş tutulması olumlu bir duruma dönüştürülebilir. Dediğim gibi dirayetli, azimli ve sakin olunması gerekir" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY İLE FENERBAHÇE'NİN EZELİ REKABETTEKİ KADERİ KURULUŞLARINDA BELİRLENMİŞ, KADERLERİ DAHA O ZAMAN ÇİZİLMİŞ"

Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetine de değinen Özkırış, şunları söyledi:

"Galatasaray Boğa burcu, kuruluşu itibarıyla baktığımız zaman çok güçlü vurguları var. Bu arada önemli bir detaydan bahsedeceğim; burçlar arasında karşıt burçlar var diye bir tabir var. Fenerbahçe'nin ay burcu akrep, Galatasaray'ın güneş burcu Boğa. İki takım arasında dualite var, ezeli rakip olmaları da bundan kaynaklanıyor. Kaderleri daha doğuştan çizilmiş.

"GALATASARAY'DA BİR SATÜRN TRANSİTİ VAR VE BÜYÜK BİR SINAV VERMEK ÜZERE"

"Boğa burcuna baktığımızda, yani Galatasaray'a baktığımızda çok zorlanacak etkiler yok gibi görünüyor bu sene. Ama Galatasaray'da takım ile yönetim arasında yaşanabilecek bir kriz olabilir. 2015'in tümüne yayılabilecek bir enerji bu. Bir satürn transiti var ve büyük bir sınav vermek üzere olduğunu gösteriyor ve bir krizi yönetmesi gerektiğini gösteriyor."

ŞAMPİYONLUK ŞANSI ORANI...

Futbol takımı haritası için Mars'ın şampiyonluklarda çok etkili olduğunu dile getiren Dr.Barış Özkırış;

"Mars mücadele etme gücümüzü, savaşma gücümüzü anlatır bir futbol takımının kuruluş tarihi Mars'a denk geliyorsa önemlidir.

Galatasaray'ın marsı mesela akrep burcunda çok güçlü. Zaten Akrep marsı yöneten bir burç.

Fenerbahçe'nin haritasında da mars çok kuvvetli.

Beşiktaş'ın haritasında Mars terazi burcunda, bu da şampiyonluk açısından düşük bir ihtimal doğuruyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'a oranla genelde Beşiktaş'ın şampiyon olma olasılığı daha düşük" diyerek sözlerini tamamladı.