İzmir Buca'da Filiz A. isimli kadın ve kızı Mualla A., Filiz A.'nın 35 yaşındaki resmi nikahsız eşi Gazi Begüghan'ı bıçaklayarak öldürdü.

İzmir'in Buca İlçesi'nde, 36 yaşındaki Gazi Begüghan, tartıştığı resmi nikahsız eşi Filiz A. ve onun ilk eşinden olan kızı Mualla A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Hastanede yaşamını yitirdi

Olay, geçen pazartesi akşamı Seyhan Mahallesi 608'inci Sokak'ta meydana geldi. Gazi Begüghan ile 4 yıldan bu yana birlikte yaşadığı 45 yaşındaki Filiz A. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından çıkan kavgada Gazi Begüghan bıçakla ağır yaralandı. Filiz A. ile ilk eşinden olan kızı 21 yaşındaki Mualla A. evden kaçarken, kavga seslerini duyanlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, kapısı açık olan eve girdiğinde Gazi Begüghan'ı yerde kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan Begüghan dün gece öldü.

Kızıyla birlikte tutuklandı

Olay sonrası görgü tanıklarının ifadesine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, Filiz A. ile kızı Mualla A.'yı kısa sürede yakaladı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Filiz A. ile kızı Mualla A. tutuklandı.