Besni Devlet Hastanesinde Uzman Doktor Ali Helli Başhekim Yardımcılığına, Kadir İşitmen ise İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atandı.
Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Adnan Yüksel, Besni ilçesinde daha önce Üroloji Uzmanı olarak görev yapan Ali Helli’nin Başhekim Yardımcısı, Kadir İşitmen’in ise İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atandığını belirtti.
Başhekim Yardımcısı Ali Helli daha önce kendi isteğiyle Besni’den ayrıldığını, ancak daha sonra AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın isteğiyle tekrar Besni’ye geldiğini söyledi.
İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atanan Kadir İşitmen ise, 2011 yılında İdari ve Mali İşler Müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştı. 1980 yılında Besni’de dünyaya gelen İşitmen, İlköğretim ve Ortaöğretimini Besni’de, Lise’yi ise Gaziantep’te bitirdi. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans Eğitimini tamamlayan işitmen, 2001 yılında Gaziantep Devlet Hastanesinde göreve başladı. 2006 yılında ise Besni Devlet Hastanesine atandı. 2011 yılında İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığına getirilen Kadir İşitmen, 2015 yılında ise İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne getirildi. İşitmen evli ve 2 çocuk babası.