Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hizmet planlama toplantısında muhtarlarla bir araya geldi.
Selçuklu’da mahalle muhtarlarının katılımı ile hizmet planlama toplantıları gerçekleştiriliyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleşen toplantılara belediye başkan yardımcılarının yanı sıra, ilgili birim müdürleri ve mahalle muhtarları da katılıyor. Mahallelere yapılan yatırımların değerlendirildiği toplantılarda muhtarlardan gelen istek ve öneriler değerlendirilirken mahallelere yapılacak yatırımlar ele alınıyor.
Mahalle muhtarları ile her fırsatta bir araya gelerek Selçuklu’nun geleceğini planladıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu planlı yapılaşması, sorunsuz ve profesyonel hizmet anlayışı ile her geçen gün değerleniyor. Bu başarıda mahalle muhtarlarımızla olan güçlü iletişimimiz ve çözüm odaklı hizmet anlayışımız kuşkusuz büyük önem taşıyor. Bugün Selçuklu’nun birçok noktasına spor salonu, sosyal tesis, kütüphane ve birçok hizmet kazandırdık. Altyapı, pak bahçeler ve temizlik gibi temel hizmetlerin yanı sıra diğer belediyecilik hizmetlerinin de mahallelerimize sorunsuz ulaştırılması için özveriyle çalışıyoruz. Ayrıca merkez mahallerimizin yanında yeni bağlanan mahallerimiz için hizmetler üretiyor, merkezdeki hizmetlerin en iyi şekilde civar mahallerimize kazandırılması için çalışıyoruz” dedi.
Sorunların doğru tespiti ve sağlıklı hizmet için muhtarlara da önemli sorumluluklar düştüğünü ifade eden Başkan Altay, “Her mahallede sorunu doğru tespit etmemiz ve ona göre işlem yapmamız mümkün olmuyor. Sizler ne kadar problemleri doğru tespit edip mahalleyi tanırsanız hızlı karar verip sonuç üretebiliriz” diye konuştu.
Başkan Altay muhtarların daha iyi fiziki koşullarda hizmet vermeleri amacıyla 6 adet muhtar ofisinin de yapımının sürdüğünü ifade etti.