AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve İhlas haber Ajansının fotoğrafları ile hain darbe girişiminin anlatıldığı "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" sergisinin açılışı yapıldı.

Atatürk Kent Meydanı’ndaki serginin açılışını Aydın AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, Aydın AK Parti Başkan Yardımcısı Nilgün Kazak Böcekli, Aydın AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Yıldız, İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç birlikte yaptı. AK Parti Aydın Başkan Yardımcısı Nilgün Kazak Böcekli, “15 Temmuz darbe girişimin yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Bu darbe girişimini unutturmamak ve gelecek kuşaklara aktarmak gerekiyor. Bu yüzden bu sergiyi düzenledik. Serginin düzenlenmesinde bizlere fotoğrafları ile destek veren İhlas Haber Ajansı ailesine teşekkür ederim” dedi.

İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç, “15 Temmuz hain darbe girişimini milletimiz İhlas Haber Ajansı’ndan öğrendi. İlk dakikalardan itibaren İHA’nın fedakar çalışanları tarihten silinmeyecek fotoğraflar çektiler. İşte bu fotoğrafları milletimizin aklından bir an olsun bile çıkmaması için bu programla sergiliyoruz. 15 Temmuz şehitlerini saygıyla minnetle yad ediyoruz” dedi.

Sergi 16 Temmuz sabahına kadar ziyaretçilere açık olacak.