Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Seydi Yılmaz, yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte yardım çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, ilk etapta 600’e yakın aileye yardım yapılacağını kaydetti.
Ramazan ayı içerisinde yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketlerinin her yıl olduğu gibi bu yılda ulaştırılacağını ifade eden Yılmaz, çalışmaların hızla devam ettiğini ve hayırseverlerin derneğe yapacakları bağış ile Ramazan ayında daha fazla kişiye ulaşabileceklerini vurguladı. Yılmaz açıklamalarında şunları söyledi:
“Kendi araştırma ekibi ve diğer derneklerle de iletişim kurarak yarım elma derneği 560 ailenin araştırılması ve tespitine ulaşmıştır. Ramazan ayı içerisinde yapılan yardımlar en uygun fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacaktır. Duyarlı vatandaşların derneğimize yapacakları yardımlar sonucunda bu sayıyı daha fazla kişiyle sonuçlandırmayı hedeflemektedir. Afyonkarahisarlı yurt içi ve yurt dışındaki hemşerilerimizin Ramazan ayı içerisinde desteklerini bekliyoruz. Ramazan ayının ilk gününden itibaren yardım kolileri dağımı yapılacaktır. Hayırseverler bizlere 533 351 14 79 ve 272 214 215 14 14 numaralı telefondan ulaşabilir.”