Şahnahan Yeşil Konak öğrencileri, kara kalem çalışmasıyla çizmiş oldukları Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın portresini Başkan Polat’a hediye ettiler.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, eğitime verdiği destek kapsamında daha önce açılışını yaptığı Şahnahan Yeşil Konağı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Şahnahan Yeşil Konakta Eğitim gören öğrenciler, Başkan Polat’a sürpriz yaparak kendilerinin çizmiş olduğu Başkan Polat’ın kara kalem portresini hediye ettiler.
Minik öğrencilerin kendi el emeği ve göz nuruyla yaptığı bu kara kalem çalışmasını Başkan Polat, memnuniyetle karşılayarak, "Büyükşehir olmamızla birlikte beldelerimiz kırsal mahallelere dönüştü. Yeşilyurt Belediyesi olarak kapanan beş belde belediye binalarını Yeşil Konak Eğitim Merkezlerine dönüştürdük. Burada şuan öğretmen arkadaşlarımız çocuklarımıza eğitim vermektedir. Sadece YGS ve TEOG değil, diğer meslek guruplarıyla ilgili çalışmalar ortaya konmaktadır. Öğrencilerimizin armağan ettiği bu resim beni çok mutlu etti, sebebi resmin kendisinde değil, bu binamızda beceri eğitimleri ile ilgili kurslarımızın başlamış olması. Bu binamızda resim kursu beraberinde birçok alanda farklı beceri eğitimlerinin hizmete başlaması, çocuklarımıza resim eğitimi verilmesi hepimizi sevindirecek bir durumdur. Biz bu milletin İnşallah hizmetindeyiz. Bu millete hizmet etmekten daha büyük şeref yok. Özellikle de buradaki çocukların eğitimi de bizi en çok ilgilendiren en çok sevindiren bir durum. Tekrar Hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devam etmesini en kalbi duygularla diliyorum" dedi.