YENİ sezon öncesi krizlerle boğuşan Trabzonspor, kombine satışlarında da hayal kırıklığı yaşadı.
Trabzonspor, Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak son sezona vurgu yaparak, "Efsane stadımızın son senesinde vefanı göster, tarihe tanıklık et" sloganıyla satışa sunduğu kombine biletler için kale arkası 300, Maraton kenar 600, Maraton orta 750, Kapalı kenar bin 250, Kapalı orta bin 750 ve VIP tribünü için 4 bin lira fiyat belirledi.
Ancak özellikle flaş transfer yapılamaması, kulüpteki karışıklıklar ve son olarak Onur krizi nedeniyle taraftarların 22 Temmuz’da başlayan kombine satışlarına ilgi göstermediği belirtildi. Yaklaşık 21 bin seyirci kapasiteli Avni Aker Stadyumu için bugüne kadar yaklaşık 200 kombine kart satışı yapıldığı ve satışlarda büyük bir durgunluk yaşandığı vurgulandı.
ONUR İÇİN FORMÜL ARANIYOR
Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle bir haftalık izin verilerek takımdan uzaklaştırılan Onur Recep Kıvrak için formül arayışı devam ediyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, sportif direktör Süleyman Hurma’yı kampa çağırması ve istifadan vazgeçirmesi, teknik direktör Şota Arveladze’nin de Onur’un çizgiyi aştığını ima etmesi, başarılı kalecinin kulübe dönüşünü zorlaştıran faktörler olarak öne çıktı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun, Onur'un geri dönüşü için tek formülün, özür dilemesi olduğunu belirtmesi, gözleri başarılı kaleciye çevirdi. Onur'un bir haftalık izin süresi sonunda Trabzon'a döneceği ve yönetimle yapacağı görüşmenin ardından yol haritasını çizeceği belirtildi.
Bu arada Trabzonspor, Süleyman Hurma’nın da geri dönüşüyle takımda yeniden forma giymesi zor olan Onur'un yerine yeni bir kaleci arayışını hızlandırdı. Kaleci adayları arasında sezon öncesi anlaşmazlık yaşanınca Kayseri'ye dönen Hakan Arıkan ve Eskişehirsporlu Boffin'in yer aldığı belirtildi.