Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () – ANTALYASPOR Antrenörü Yusuf Şimşek, takımının 6 haftada kazandığı 10 puanla lige iyi başladığını belirterek, “Kasımpaşa’yı yeneceğiz. Net, yeneceğiz” dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı beyazlıar, antrenör Yusuf Şimşek gözetiminde Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanda koşu ve yenilenme çalışması yaptı. Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan antrenör Şimşek, Antalyaspor’un lige iyi başladığını belirtti. Ligde geride kalan 6 maçta tek kayıp olarak Çaykur Rizespor karşısında alınan farklı mağlubiyet olarak değerlendiren Şimşek, Sivasspor maçında da takımının kötü performansına rağmen yenilmediğini ve bir puan kazandığını söyledi.
“FELAKET TELLALILIĞI BAŞLADI”
Kendisine yönelik eleştirilere tepki gösteren Şimşek, “Çok çabuk felaket tellallığı başladı. 10 puan 6 maçta bana göre kötü bir puan değil. Şu anki performansımız çok kötü değil. Daha iyi olabiliriz. Bunun için çalışacağız. Futbolda her zaman iniş çıkış olur. Önümüzde çıkış maçları olacak. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum” diye konuştu. 
“YENECEĞİZ”
Ligi ilk 8 takım içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Şimşek, Antalyaspor’un şu anda ilk 8 içerisinde liderle arasında 3 puan bulunduğuna dikkati çekti. Kasımpaşa maçıyla ilgili görüşlerini de belirten Şimşek, “Yeneceğiz. Net, yeneceğiz” dedi.
ŞİMŞEK’İN ÜZÜNTÜSÜ
Ligde son iki hafta yaşanan puan kaybını değerlendiren Şimşek, şunları söyledi:
“Düşüşümüz yok. Sadece Rize’ye farklı mağlubiyetimiz var. Sivas, 6 maçın 5’inde mağlup olmamış berabere kalmış. Çok kötü giden durumumuz yok. Yeni takım kurduk. 7 tane yeni oyuncu oynuyor. Çok kötü giden bir şey yok. Benim tek üzüldüğüm konu bu. 10 puan almışız. Sezon başında deselerdi ki ‘5 puan verelim 6 maçta’ kabul edersiniz. 10 puan almışız. Çoğu takımın önündeyiz. Liderle 3 puan var aramızda. Yenseydik 3’üncüydük. Bunu da düşünmek lazım. Önümüzde fırsatlarımız var. Bana göre Kasımpaşa en iyi fırsatlardan bir tanesi, yeneceğiz.”

FOTOĞRAFLI