MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, “Bilge liderimiz, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli beyefendinin yol arkadaşı olarak çalışmak, onunla birlikte anılmak bizim için bir şereftir. Liderimizin yanında vazife yapabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığına aday olduğumu paylaşmak isterim” dedi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, 13 Ağustos’ta yapılacak ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Genel merkez tarafından 6 ay önce atanan Pehlivan, ilçe binasında yaptığı basın açıklamasında Türk milliyetçiliği davasının yegane temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin, her daim hizmete hazır yılmaz neferleri olduklarını söyledi. İlçe binasında kalabalık bir grup eşliğinde adaylığını açıklayan Pehlivan, “Kendimizi bildik bileli, makam ve mevki farkı gözetmeksizin teşkilatımızın her kademesinde davamızın varlığını, birliğini ve dirliğini ayakta tutabilmek adına mücadelemizi sürdürdük, sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Yerelde ve genelde MHP’yi iktidar yapma hedefinde olduklarının altını çizen Pehlivan, şu açıklamalarda bulundu:

“Altı ay kadar önce 20 Şubatta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin takdiri ile atanmış olduğumuz görevi; ‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’ düsturunu kendimize şiar edinerek hareket ettik. Yerelde ve genelde Milliyetçi Hareket Partisi’ni tekrar iktidar yapma hedefine doğru partililerimizle birlikte yürüyoruz. Bu idealle heyecanımızı hep diri tutarak partimizi yükseltecek ve kutlu günlere edeceğiz.”

“Bilge liderimizle çalışmak bir şereftir”

Devlet Bahçeli’nin yol arkadaşı olarak çalışmanın kendileri için bir şeref olduğunun altını çizen Pehlivan, “Bizler beklentimiz olmaksızın, menfaat gözetmeksizin vatanımızın muhafazası, milletimizin refahı uğruna hizmet eden alçak gönüllü, yüce davalı insanlarız. ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen, ülkemizin en zor günlerinde varlığıyla, duruşuyla güven veren, bilge liderimiz, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli beyefendinin yol arkadaşı olarak çalışmak, onunla birlikte anılmak bizim için bir şereftir. Liderimizin yanında vazife yapabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığına aday olduğumu paylaşmak isterim” ifadelerini kullandı.

Başkan Ersin Pehlivan, 13 Ağustos 2017 Pazar günü yapılacak olan ilçe başkanlığı kongresine kayılmaya davet etti.