Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunan Fetullah Bayır Fen Lisesi, 2014-2015 eğitim yılı sonunda ilk mezunlarını verdi.
Fetullah Bayır Fen Lisesi bahçesinde düzenlenen okulun ilk mezuniyet törenine, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkan Vekili Semra Acır, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, şube ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile davetliler katıldı.
Mezuniyet töreninde konuşan Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen, okulun 2012 yılından bu yana birçok zorluklarla mücadele ederek bu noktalara kadar geldiğine dikkati çekerek, “Okulumuz ilk mezunlarını bu yıl veriyor. 41 öğrencimiz okulumuzdan mezun oluyor. Ben öğrenci kardeşlerime bundan sonraki hayatlarında gönüllerince bir hayat, başarılı, sağlıklı ve bir ömür temenni ediyorum” dedi.
Okul birincisi Sabiha Kavak’a mezun olan öğrenci arkadaşları adına yaptığı konuşma ve yaş kütüğüne plaketini çakmasının ardından Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük tarafından plaket ve temsili diploması verildi.
Mezun öğrencileri temsili diplomaları törene katılan ilçe protokolü ve öğretmenleri tarafından verildi. Mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin keplerini havaya atarak yaşadığı sevincin ardından sona erdi.