BODRUM Belediye Bodrumspor'un şampiyonluğu kutladığı gecede sahne alan ünlü pop şarkıcısı Berkay, sevilen şarkılarıyla keyifli bir gece yaşattı.
Bölgesel Amatör Lig 7'nci grubu lider tamamlayarak Spor Toto 3'üncü Lig'e yükselen Bodrum Belediye Bodrumspor'un şampiyonluk kutlaması için düzenlenen gece renkli geçti. Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen, KralPop'un destekleriyle düzenlenen, Bodrum Antik Tiyatro'daki konseri; Demet Akalın, eşi Okan Kurt, Gizem ve Hakan Hatipoğlu, futbolcu Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk, takımın yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi. Gizem ve Hakan Hatipoğlu, konser öncesinde yoğun ilgi gördü. Hayranları özçekim yapmak için sıraya girdi.
20 yıl sonra gelen şampiyonluk kutlamasında yeşil- beyazlı takımın taraftarları için şarkılarını seslendiren Berkay, konserine 'İnanırım' adlı şarkısı ile başladı. Taraftarlar Berkay'ın seslendirdiği şarkılarla coştu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Berkay, taraftarlara ve sevenlerine keyifli bir gece yaşattı.

FOTOĞRAFLI