TFF BAL Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, ligin 20. haftasında deplasmanda karşılayacağı Dersimspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Son iki haftayı galibiyetle kapatan yeşil-siyahlı ekip, Dersimspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.
Geçtiğimiz son iki haftayı galibiyetle kapatan Şehitkamil Belediyespor, 1 Mart Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda karşılaşacağı Dersimspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde açma germe egzersiz çalışmaları yaptı. Daha sonra oyuncular, dar alanda kısa pas, taktik çalışması ve kondisyon ağırlıklı koşu çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip, son olarak çift kale maç ile antrenmanını sürdürdü.
Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, “Geçtiğimiz hafta kendi evimizde Pazarcıkspor karşısında iyi bir oyun sergiledik. İlk yarısını yenik kapattığımız maçın son dakikalarında gelen iki gol ile maçı kazanmasını bildik. Takım olarak iyi oyun sergiliyoruz. Bu hafta önümüzde çok kritik ve zorlu bir maç var. Dersimspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir mücadele verip, deplasmandan 3 puan ile döneceğimize inanıyoruz. Güçlü bir ekibe sahibiz. Bu maçtan da galip ayrılarak, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.