AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Uşak mitingiyle ilgili değerlendirme açıklamasında bulundu.
AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Uşak mitingiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sayın Başbakanımız ilimiz için önümüzdeki dönem ortaya konacak çalışmaları anlattı. Vatandaşımızın uzun zamandan beri istediği tıp fakültesi talebiyle ilgili talimat veren sayın Başbakanımız, teknopark yapılacağını müjdeledi. İlimizin tıp fakültesi hasreti önümüzdeki dönemde son bulacak. Halkımızın gösterdiği yoğun teveccüh, Uşak’ın hizmetlerden memnuniyetini ortaya koydu. Allah’ın izni ile 7 Haziran günü sandıktan yeni birinci parti çıkarak, sağlanan istikrar ortamını devam ettireceğiz” dedi. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti Hükümeti’nin 13 yıllık görev süresi içinde kentte önemli yatırımlara imza attığını söyledi. Partisinin kent merkezi, Karahallı, Eşme, Banaz, Ulubey, Sivaslı ve Ulubey’de önemli projelerin önünü açtığını söyleyen Basri Yıldırım, “Bizim dönemimizde Uşak çok büyük hizmetler gördü ve gelecek dönemde yeni projelerin hayata geçtiğine şahit olacağız. Muhalefet hep eleştirir ve hiçbir alternatif ortaya koyamaz. Çünkü Onlar konuşur, biz yaparız” dedi.
YEPYENİ BİR UŞAK OLUŞUYOR
AK Parti Hükümeti’nin kente, yeni hastaneler, duble ve bölünmüş yollar, üniversite, tarımsal destekler, sosyal hizmetler, gençlik ve spor bazında yatırımlar, okullar ve çevreye yönelik projelere imza attığını dile getiren Basri Yıldırım, son büyük hamlenin Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu kaydetti. 450 milyon TL’ye dev bir yatırım yapılacağını dile getiren Basri Yıldırım, “Kentsel dönüşüm projesi ilimiz için büyük önem taşıyor. Belediye ve TOKİ işbirliği ile devam eden projemiz tamamlandığında yepyeni bir Uşak oluşacak. Ayrıca 300 yataklı yeni bir devlet hastanesi, 200 kişilik yeni huzurevi, Kalfa Korusu spor kompleksi, yeni göletler, yeni kütüphane, halen yapım aşamasında bulunan okullar, ilçe ve köy bağlantı yolları ve saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok hizmet önümüzdeki dönemde hayata geçecek” dedi.
AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ
AK Parti’nin halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla kurulduğunu belirten Basri Yıldırım, “2001’de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti, tüm engellemelere, iç ve dış mihraklara rağmen hizmet etmeyi sürdürdü. 2001’de ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedik ve bugüne kadar toplumu vesayet altına alan bütün yapılanmalarla mücadele ettik. Herkesin inanç ve vicdan hürriyetine saygı duyduk. Kapalı-açık, sağcı-solcu, zengin-fakir, beyaz ve siyah gibi toplumu kutuplara ayıran terimler artık işlevini yitirdi. Faiz ve vaiz lobisinin yaptığı bütün engellemelere rağmen, Türkiye 2023. 2053 ve 2071’in hesaplarını yapmaya başladı. Büyük ve güçlü Türkiye için 7 Haziran 2015 günü sandık başına gideceğiz. Ferasetli Türk halkı, yine ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ düşüncesiyle tercihini AK Parti’den yana kullanacaktır” diye konuştu.