Tekirdağ’da dünyaevine giren bir çift, gelin arabaları da aşkları kadar büyük olsun diye süsledikleri tırla gece saatlerine kadar şehir turu yaptılar.

Düğün törenlerinin vazgeçilmezi olan gelin arabaları için de birbirinden ilginç araçlar tercih ediliyor. Birçok gelin ve damat tercihini limuzin ya da lüks araçtan yana kullanırken, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde dünyaevine giren Erdi ve Servet Türen çifti gelin arabasını olarak dorsesi çıkarılıp renkli şeritler ve çiçeklerle süslenen tırı seçti.

“Aşkımız büyük dedik, gelin arabamızda büyük olsun dedik”

Konu hakkında açıklamada bulunan Damat Erdi Türen, “Aşkımız büyük dedik, gelin arabamızda büyük olsun dedik. Tekirdağ’da bir farklılık olsun Tekirdağ daha önce böyle bir şey göremedi böyle bir şey, biz yapalım dedik” şeklinde konuşarak çok mutlu olduğunu dile getirdi.

“Herkes bizi konuşuyor”

Gelin Servet Türen ise, “Eşim benden rica etti, böyle bir şey istiyorum dedi. O istediği için bende kabul ettim ama çok güzel oldu. Çok farklı bir şey oldu Tekirdağ’da hiç böyle bir şey olmamıştı şu anda herkes bizi konuşuyor” diye konuştu.

“Gün boyu Tekirdağ’da tırın girebileceği her yere girdik”

Tırın Şoförü Bora Özcan da, “Arkadaşların isteği üzere, aracı bu şekil süsledik çokta güzel oldu. Gün boyu Tekirdağ’da tırın girebileceği her yere girdik gezdik dolaştık eğlendik” şeklinde açıklamada bulundu.

Düğün bitti ama aşklarının büyüklüğünden tırdan vazgeçemediler

Tırı gelin arabası olarak süsleyen ve şehirde gezintiye çıkan gelinle damat, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Yolda bulunan sürücülerinde korna çalarak konvoya eşlik ederken, bazı vatandaşlar tırdan gelin arabasını çekmek için telefonlarına sarıldı. Damat ve gelin düğün bittikten sonra tekrar süsledikleri tıra binerek gece saatlerine kadar şehir turu yapmaya devam ettiler.